Een website laten ontwikkelen door Aqua Development

Vindbaar, responsive en het gemak

Een website voor een bedrijf is tegenwoordig niet meer weg te denken. Met een website bent u altijd bereikbaar voor klanten. Het is een must-have voor elk bedrijf. Door de grote groei aan smartphones is het belangrijk om ook een goede mobiele website te hebben. Aqua Development heeft professionele designers in dienst om u te helpen.

aq_block_3

Geniet van de vele voordelen, laat je website bij Aqua ontwikkelen

 • SEO vriendelijk

  SEO staat voor zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization). Wij optimaliseren uw website zodat deze zo hoog mogelijk in Google komt. Dit betekend dat klanten uw beter kunnen vinden en dat u makkelijker nieuwe klanten aantrekt op uw website. Er is binnen Aqua Development genoeg kennis in huis om dit te optimaliseren voor uw website. Wilt u hier zelf meer vanaf weten? Wij bieden voor onze klanten een online training aan. Geen klant en toch meer over SEO te weten komen? Neem contact met ons.

 • Analytics

  De website's die Aqua Development maakt worden altijd ondersteund met Google Analytics. Deze online tool kan uw bedrijf van allerlei informatie voorzien. Informatie zoals:

  - Hoeveel bezoekers zijn er op uw site
  - Waar komen deze bezoekers vandaan
  - Hoelang blijven de bezoekers op de website
  - Waar klikken de bezoekers als ze op de website zijn

  Analytics is een handige tool om het gebruik van uw website te volgen. Aqua Development zal u hierin altijd ondersteunen en helpen. Ook voor Analytics is er een online training die klanten kunnen doen.

 • CMS

  Aqua Development bouwt uw website in een CMS (Content Management Systeem). We gebruiken hiervoor Wordpress als CMS. Wordpress is verreweg het populairste CMS systeem ter wereld. Ruim 50% van alle bestaande website's maken gebruik van Wordpress. Dit betekend dat het voor u eenvoudig te onderhouden is. U kunt makkelijk pagina's onderhouden en bijvoorbeeld nieuwsberichten plaatsen. Het is aan ons de taak om de website te bouwen qua design, natuurlijk passen we dit helemaal aan op uw wens.

 • Service

  Aqua Development staat altijd voor u klaar. Door het gebruik van het CMS systeem is het voor u erg gemakkelijk om uw eigen website te onderhouden. Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar om uw te helpen. Ook is het mogelijk om het onderhoud van de website aan ons over te laten.

Altijd responsive

We zorgen er bij Aqua Development altijd voor dat de website responsive ready is. Dit betekend dat je website gemakkelijk te bekijken is op alle mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Responsive design is tegenwoordig ook erg belangrijk voor je ranking in Google, mobiele website krijgen namelijk voorrang.