aq_block_2

Een extra kanaal om nieuwe klanten te werven

Ontdek de voordelen van WooCommerce

Voor sommige bedrijven is een webshop in deze dagen een must-have. Veel mensen denken dat het veel gedoe is om een goede webshop te onderhouden. Met WooCommerce is het onderhouden van je webshop heel makkelijk. Via dit systeem kunt u zelf gemakkelijk producten toevoegen en bepalen waar deze op de webshop komen te staan. Laat de klant gebruik maken van makkelijke betaalsystemen zoals Ideal en Paypal. Uw webshop moet er natuurlijk ook goed uit komen te zien, dit kunt u natuurlijk aan ons overlaten. Wij bouwen de webshop precies zoals u wilt.

24 uur per dag, 7 dagen week open

  • Zelf onderhouden

    Met WooCommerce kunt u geheel uw webshop zelf onderhouden. Facturen worden automatisch naar uw klanten gestuurd en u kunt gemakkelijk voorraden bijhouden. Zo voorkomt u dat er producten worden verkochten die niet zo snel geleverd kunnen worden. Alles binnen deze omgeving is erg gemakkelijk te onderhouden.

  • Betaalsystemen

    Met WooCommerce kunt u de klanten gebruik laten maken van de populairste betaalsystemen die er bestaan. Zo kunt u klanten gebruik laten maken van IDeal, Paypal, Creditcard of een bankoverschrijving.

  • SEO

    Nog een groot voordeel van een webshop met WooCommerce, is dat je gebruikt maakt van een architectuur die al uitstekend is voorbereid om goed geïndexeerd te kunnen worden door Google. Dit in combinatie met een goede website en hosting is een groot voordeel voor uw bedrijf.

Gebruiksvriendelijk

WooCommerce is voor zoals u als uw klanten erg gebruiksvriendelijk. Het is heel makkelijk om producten toe te voegen en te onderhouden. Maak het uw klanten zo makkelijk mogelijk door gebruik te maken van Ideal betaalsysteem. U kunt verder zo goed als alles toevoegen aan uw webshop, een speciale couponactie opzetten? Geen probleem! Dit is binnen 30 seconden geregeld.