Aqua Development heeft voor de vrienden van Peanut Productions een nieuwe website gemaakt. Geheel in de huisstijl van het bedrijf. Samen is er gekeken naar wat er voor Peanut precies belangrijk is. Wij zijn trots op het resultaat, neem gerust een kijkje!

Peanut wie?

Peanut Productions is een bevlogen en creatief productiehuis, gespecialiseerd in bedrijfsfilms. Peanut is begonnen als ambitieus project van Rik Smit en Jordy Wijkniet. In de schemer van een gezellige kroeg kregen gedachten de vrije loop. Idee├źn werden uitgewisseld en met grootse nauwkeurigheid vastgelegd op de achterkant van een bierviltje.

Peanut is gespecialiseerd in bedrijfsfilms, actief in omgeving Den Haag. In samenwerking met de Peanut Professionals wordt u begeleid en geadviseerd om met film uw doelgroep te bereiken, altijd voor een vaste prijs. Door de jaren heen zijn uiteenlopende projecten gerealiseerd met als gevolg een kleurrijk klantenbestand.

Deel dit bericht met je vriendenShare on TumblrTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someoneShare on LinkedIn