Aqua Development is er ook voor al uw grafisch ontwerp

Poster, flyers, visitekaartjes en meer

Aqua Development is ook goed in het ontwikkelen van uw grafisch ontwerp. Wilt u het bereik van klanten vergroten door een poster of flyer te laten maken? Dit is geen probleem. Maar wij doen niet alleen flyers en poster, wij maken zo'n beetje alles op het gebied van grafisch design. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op!

aq_block_3

Snel uw ontwerp in huis!

 • Snel

  Wij weten dat er bij grafisch ontwerp vele aspecten komen kijken. Wij weten ook dat er vaak een enorme tijdsdruk is. Wij zullen altijd een deadline afspreken en proberen u natuurlijk zo snel mogelijk te helpen. Inmiddels hebben wij als bedrijf aan veel klanten laten zien dat we snel kunnen werken.

 • Analytics

  De website's die Aqua Development maakt worden altijd ondersteund met Google Analytics. Deze online tool kan uw bedrijf van allerlei informatie voorzien. Informatie zoals:

  - Hoeveel bezoekers zijn er op uw site
  - Waar komen deze bezoekers vandaan
  - Hoelang blijven de bezoekers op de website
  - Waar klikken de bezoekers als ze op de website zijn

  Analytics is een handige tool om het gebruik van uw website te volgen. Aqua Development zal u hierin altijd ondersteunen en helpen. Ook voor Analytics is er een online training die klanten kunnen doen.

 • CMS

  Aqua Development bouwt uw website in een CMS (Content Management Systeem). We gebruiken hiervoor Wordpress als CMS. Wordpress is verreweg het populairste CMS systeem ter wereld. Ruim 50% van alle bestaande website's maken gebruik van Wordpress. Dit betekend dat het voor u eenvoudig te onderhouden is. U kunt makkelijk pagina's onderhouden en bijvoorbeeld nieuwsberichten plaatsen. Het is aan ons de taak om de website te bouwen qua design, natuurlijk passen we dit helemaal aan op uw wens.

 • Service

  Aqua Development staat altijd voor u klaar. Door het gebruik van het CMS systeem is het voor u erg gemakkelijk om uw eigen website te onderhouden. Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar om uw te helpen. Ook is het mogelijk om het onderhoud van de website aan ons over te laten.

Aqua denkt mee

Sommige bedrijven weten niet helemaal wat ze willen op het gebied van grafisch ontwerp. Wij werpen onze blik graag op uw project om u te helpen. Weet u precies wat u wilt? Dan rest het ons alleen maar nog om u te helpen en uw design te ontwerpen. Natuurlijk houden wij rekeningen met de eisen van de drukker!