Een app laten ontwikkelen door Aqua Development

Laat je idee uitvoeren

Bijna iedereen gebruikt apps op zijn/haar telefoon. Een simpel verslavend spelletje als Flappy Bird en Trivia Crack of een berichtje sturen via Whats app. We doen het allemaal, elke dag. Veel mensen hebben een idee om een app te laten maken maken kunnen zelf niet ontwikkelen. Aqua Development ontwikkeld applicaties voor iOS, het platform van Apple voor iPhone, iPad en natuurlijk de Apple Watch. Breng je idee tot leven en neem contact met ons op.

aq_block_3

Breng je idee tot leven!

  • Concept

    Voordat wij kunnen gaan ontwikkelen moet er goed nagedacht worden over het concept van de app. Dit concept zullen we samen opzetten om al uw wensen te verwerken in de app.

  • Design

    Bij Aqua Development kunt u ook terecht voor het design van de app. Wij horen graag wat voor soort design u wilt. Natuurlijk kijken wij ook naar de huisstijl van het huidige bedrijf.

  • Testen

    Tijdens de ontwikkeling van de app zullen er verschillende testfases zijn. Dit maakt het mogelijk voor de klant om de app te testen , hierna zullen kunnen de wensen van de klant altijd nog aangepast worden.

Meer dan alleen ontwikkelen

Een app maken is meer dan alleen het ontwikkelen ervan. Eerst moet er goed nagedacht worden over de infrastructuur en het design van de app. Maar daar blijft het niet alleen bij. Wij van Aqua denken ook graag mee hoe de app bekend moet worden bij het publiek. Er zijn tegenwoordig heel veel goede app's in de AppStore, wij moeten ervoor zorgen dat de app onder de aandacht komt.